Anden samtale på sexologisk klinik

D. 30. Juli 2015 kom jeg allerede til anden samtale på Sexologisk klinik. Det var med afdelingslederen for klinikken. Hun havde reelt besluttet sig for, at jeg skulle skrives op til det, der kaldes et udredningsforløb. Der var dog lige nogle få spørgsmål, som hun gerne ville have svar på. Bl.a. spurgte hun hvorfor jeg mente jeg var en kvinde. Svaret på det er meget kompliceret, så det er ikke nemt lige at ryste ud af ærmet. Det forstod hun dog godt. Der var da også afsat endnu mere tid til at snakke om det ifb. med udredningsforløbet. Hun sluttede efter 45 min af med at give mig ro i sindet og skrive mig på venteliste til et udredningsforløb. Det er så det jeg går og venter på nu. Konkret er vi nu kommet til det punkt, hvor de kan udelukke at jeg er rablendes vanvittig 🙂 Nu handler det mere om at sikre at jeg vil og tør gå hele vejen mht. hormoner og operation – som ikke er legetøj. Dette involverer samtaler og psykologiske tests.

Kommenter på dette indlæg

Comments are closed