”The end”

Nej, historien slutter ikke endnu. Det sker nok først den dag, hvor jeg føler at det indre og det ydre hænger 100% sammen med det at være en kvinde.

Nogle undre sig måske over, hvor min seksualitet/orientering befinder sig i det her. Det har jeg med vilje valgt at udelade. Så længe kønsidentitet og køn ikke hænger sammen, ønsker jeg fuld fokus på dette fra alle sider.

Indtil nu har du læst den del af min historie, som jeg har valgt at indlede med. Alt det efterfølgende er/bliver opdateringer og refleksioner på min situation. Hvis du er interesseret i at blive gjort opmærksom på nye opdateringer, kan du læse om, hvordan du følger mig her.

Tak fordi du fulgte med så langt. Jeg håber, at det at du kender min historie, kun vil flytte os to nærmere hinanden. Noget af det værste her i verden er frygten for det ukendte. Men nu ved du 🙂 Og er du stadig i tvivl om noget, så stil mig et spørgsmål. Se her hvordan jeg kan kontaktes.

Kærlig hilsen

Maya

Kommenter på dette indlæg

Comments are closed