De første skridt mod fysisk udvikling: Læge og psykiater

Der gik end del tid, hvor jeg var tryllebunden af min udvikling som kvinde. Jeg følte måske lidt, at jeg skulle nå til et bestemt stadie, før jeg seriøst gik til en læge med det.

Da jeg endelig kom til lægen, var det med en mandelig medicinstuderende på sidelinjen. Det sker vidst ikke ret tit, at de på det lille lægehus midt på Djursland skal hjælpe en transkønnet videre. Men mødet gik godt. Lægen var dog stadig lidt usikker på, hvad der skulle ske. Vi blev enige om, at der skulle sendes en henvisning til Sexologisk Klinik på Rigshospitalet, hvor den slags sager er blevet henlagt til at skulle behandles.

To dage senere kom der besked tilbage fra dem om, at de gerne ville have min læge til at sende mig til en psykiater. Vha. min utroligt samarbejdsvillige sundhedsforsikring fik jeg hurtigt sat en aftale op med en uafhængig psykiater fra København. Han kørte en tur til Århus for at konsultere mig en uge senere. Nu lå min skæbne i hans hænder. Han kunne kalde mig rablendes vanvittig og dermed udelukke mig fra at blive taget i betragtning til konsultation på Sexologisk Klinik. Det var derfor et lidt specielt møde at gå ind til. Men det gik godt. Han virkede som om, han var parat til at tale min sag. 3 uger senere fik jeg så endelig en tid d. 1/6-2015 hos Sexologisk Klinik som lå 5 timers kørsel væk.

Kommenter på dette indlæg

Comments are closed