Mode-ryk-ind

Enhver positiv udvikling, der skete i min proces, kom til at få tingene, i mit hoved, til at rykke hurtigere og hurtigere.

Så da jeg fik beskeden fra sexologisk klinik, kom der gang i sagerne mht. at finde min stil, og derudover kunne jeg konstatere, at der skete ting og sager med mit blodtryk også.

Jeg blev for alvor desperat efter at finde min egen tøjstil og kom frem til at farveområdet var inden for jordfarverne og så suppleret med lidt lyserødt og lidt sølv. Derudover var det så ellers bakket op af det cowboystof, som jeg jo altid har gået i.

På det her tidspunkt kan jeg illustrere det ved at vise et billede af mig i mit yndlingssæt: Hvide sneakers i str. 42, tynde grå sokker, tætsidende jeans, brunt bælte, gul top og en grålig sjælevarmer. De hvide sneakers er i øvrigt ca. 15 år gamle og var nogle jeg fandt ifb. med oprydningen op til min fødselsdag. For 15 år siden konkluderede jeg hurtigt, at de var for små. I dag passer de perfekt, efter at jeg har tabt noget fedt omkring fødderne og derudover har smidt de tykke tennissokker.

fav_yellow

Oveni lykkedes det mig så at finde et par sneakers m. fhv. lave kilehæle. Dette havde været et helt særligt ønske længe. Men min størrelse er reelt 42.5 og de fleste damesko er 42 og de findes som regel kun online. Så min mission var, at via onlinekøb prøve mig frem til et par store 42. Det lykkedes så heldigvis.

Mht. til min stil og udvikling som kvinde i øvrigt, så var det noget der reelt mindede om en lille piges hang til lyserødt, som i løbet af få måneder skulle blive den voksne 37 årige kvindes stil. Endnu engang en udvikling som jeg ikke rigtigt kontrollerede. Pludseligt droppede jeg bare ligeså stille de 12 par violette/lyserøde sokker, som jeg havde købt til fordel for grå nuancer. Denne udvikling er reelt foregået i skjul i hele mit liv ift. det jeg har set på TV. Det er jo ikke normalt at en voksen mand ind imellem tager et afsnit af Barbie og Hello Kitty 🙂

Kommenter på dette indlæg

Comments are closed