Det korte af det lange

Jeg er en kvinde. Min historie handler om, hvordan jeg kom frem til det, og den efterfølgende proces. Historien på den her del af siden slutter nedre kirurgi er til ende, men fortsætter formelt resten af livet.

Herunder er en lille billedekarrusel. Den viser den første transformation, som jeg skal igennem for at få et kvindeligt udseende. Det første billede er, som jeg reelt ser ud i Juni 2015. Det andet er, hvordan jeg håber at kunne se ud inden længe(måneder). Denne transformation håber jeg at kunne opnå udelukkende vha. mig selv og min frisør – og så måske med lidt tips fra andre. Bagefter følger så en række mere vidtgående ændringer som i princippet er mere vigtige. Dem skal jeg bruge hjælp til fra lægerne. Kun med lægernes hjælp kan jeg helt få styr på den uoverensstemmelse der i øjeblikket er, imellem kvinden jeg føler mig som inden i og mit mandelige ydre.

 

Kommenter på dette indlæg

Comments are closed