2014 – afslutningen på mit forrige liv

Dette års forsøg, på at gøre fantasien til virkelighed, var at investere i et par dyre brystproteser. Dertil købte jeg en masse tøj, makeup osv.

Det viste sig dog hurtigt, at pengene var spildte igen – måske! Det ledte i hvert tilfælde til en vigtig beslutning. Problemet var, at jeg fortsat ikke kunne overskue, hvordan jeg skulle få det hele til at fungere. Hvordan skulle: Kompliceret makeup, dårlige parykker, kunstige bryster og nogenlunde passende tøj, få en velfed mand til rigtigt at ligne en kvinde? Jeg havde ikke fantasi til at se det. I desperation, måtte jeg finde på et eller andet, som hurtigt kunne overbevise mig om opskriften til det.

Dertil fandt jeg en online service på adressen www.taaz.com. Her kunne man lægge et portrætbillede op af sig selv, og så faktisk – lynhurtigt – få påført en perfekt-siddende paryk. Det samme kunne man gøre med makeuppen. Resultatet var så overbevisende, at jeg var fuldstændig lamslået selv. Det skal selvfølgelig ses ift. hvordan jeg så mig selv dengang.

Dette gav mig modet til at oprette en datingannonce online med dette portrætbillede som profilbillede. For første gang var profilen med en profiltekst som var meget tæt på sandheden. Det gode ved billedet var, at det jo reelt var mig. Derudover kunne man ikke spore det til min biologiske facebookprofil. Det var noget af det jeg frygtede mest.

Reaktionen på billedet fra de andre brugere var ligeledes lamslående for mig. Jeg blev blev kaldt “smuk” af flere. Min egen reaktion på disse beskeder var nok lige så overraskende. Jeg havde igennem tiden haft flere profiler i online forums relateret til det at være transkønnet. Jeg havde dog aldrig turdet svare tilbage på en besked eller turdet stille et spørgsmål til nogen –  selvom jeg var helt anonym. Det her førte til, at jeg i høj grad fik lyst til at indgå i en samtale, som den man nu har på en datingside.

Portrætbilledet skulle gøres til virkelighed. Det indså jeg ret hurtigt, når det nu havde denne effekt på mig selv og andre.

Det første jeg gik i gang med, var at træne min krop. Jeg håbede på, at kunne passe mit dametøj bedre. På den måde kunne jeg leve op til profilbilledet. Motivationen var dermed ikke, at jeg skulle passe på min krop.

På det her tidspunkt midt i julen 2014 toppede de mørke kræfters magt i mit privatliv. I mine samtaler på datingsiden begyndte der at ske noget interessant. En smule ægte kærlighed sneg sig ind imellem linjerne. Det gik begge veje. Normalt handlede det kun – om den naturlige nysgerrighed – mange har omkring en person, der har udfordringer med sit fra fødslen tildelte køn. Det var lidt grænseoverskridende. Det var også utænkeligt, at gøre alvor af det.

Kommenter på dette indlæg

Comments are closed