Kærlighed til mig selv og min krop

Efter få dage med massevis af de her lykkemomenter fik jeg – på trods af depressionens træthedssymptomer – kræfter til at begynde at udfordre mit nye jeg, som jeg har gjort siden da. Det var lidt ligesom om, at kroppen takkede mig, for at jeg endelig havde taget hul på det, den hele tiden gerne ville i gang med. Og så gik jeg og min krop ellers bare i gang med en række af eksperimenter der for engang skyld slet ikke handlede om sex, men kun om at passe på den kvindekrop man nu var så lykkelig over at have fundet – og sørge for at jeg kunne se indtil den så meget så muligt. Det handlede om ekstra god behandling af bl.a. hår, hud, tænder, negle, helbred osv. Og altså var det også slut med 3L Coca Cola om dagen. Nu var det kun vand jeg drak. Livet var blevet værd at leve i stedet for det modsatte som jeg havde følt tidligere.

Hvis man ønsker at vide mere om mit arbejde med skønhed og helbred så kan i få et billede af det på resten af hjemmesiden.

Kommenter på dette indlæg

Comments are closed